Ponedeljak – Petak 08:00 h – 20:00 h
Subota 08:00h – 13:00 h

INFO

MM scan Dental studio je dijagnostički rendgen kabinet opremljen najsavremenijom digitalnom opremom za snimanje zuba, gornje, donje vilice, viličnog zgloba, maksilarnih sinusa i drugih struktura u područiju maksilofacijalne regije.

Sva snimanja vrši profesionalno obučeno osoblje koji poseduju licence za rad u oblasti dentalne radiologije. Centar poseduje sve potrebne licence o kontroli kvaliteta rada i Agencije za zaštitu od jonizujućeg zračenja i nuklearnu sigurnost Republike Srbije.

Sve snimke urađene u našem centru možete dobiti u različitim formatima u zavisnosti od vaše i potrebe vašeg stomatologa. Snimci mogu biti odštampani na specijalnoj medicinskoj foliji visoke rezolucije, na specijalnom medicinskom papiru visoke rezoluje, snimljene na CD-u i poslate putem elektronske pošte e-maila.

Dental studio MM scan je osnovao dr stomatologije Milan Milovančev, specijalista oralne hirurgije, 2010. godine. Osnovni moto našeg centra je unapređenje i implementacija savremenih radioloških tehnika u svakodnevnu stomatološku kliničku praksu u cilju što brže, preciznije i  efikasnike dijagnostike i lečenja bolesti usta i zuba. Cilj nam je da svakom pacijentu pružimo maksimalno kvalitetnu uslugu po pristupačnim cenama na obostrano zadovoljstvo.


Iskustva klijenata

Marko Mladenovic

5-stars-review Veoma ljubazno i profesionalno osoblje i brza i kvalitetna usluga. Svaka preporuka

Rasko Aksentijevic

5-stars-review

Brza i profesionalna usluga, toplo preporucujem svima.

Gordana Nedeljkov

5-stars-review

Kvalitetan stručan i temeljan pristup. Sve preporuke!

Ivana Milenkovic

5-stars-review

Uvek brzo i efikasno. Nema guzve. I ima parkinga ispred. 🙂

Pozovite nas telefonom...

021 64 97 532 061 147 53 03

Pošaljite nam poruku...